22 Kasım 2013 Cuma

E-okulcu


Okullar açıldıktan sonra kapanış anına kadar öğrenciler büyük bir heyecan içerisindedir. Hele okulun son günleri yaklaştığında çocukları derin bir telaş ve bazen de sevinç kaplar. Dersleri zayıf olan öğrenciler ailelerine mahcup olmamak için, bazen de kızarlar korkusuyla endişeli bir bekleyiş içine girerler. Çalışkan ve başarılı olan çocuklar ise elde ettikleri başarıyı büyükleriyle paylaşacak olmanın haklı gururu içindedirler.

Zaman zaman e-okul giriş konusunda sorunlar da yaşansa öğrenciler için bu sistemin çok önemli bir yönü vardır. O da herkesin öğrencisi hakkında bilgi edinme konusudur. Buna da e-okul veli bilgilendirme sistemi denilmektedir. Öğrencilerin internet ortamında en fazla yaptığı arama ise sahte karne ifadesidir. Bu da dersleri zayıf olan öğrencilerin velilerini yanıltma çabası içine girdiğinin bir göstergesidir aynı zamanda

İşte bu iki farklı görüntü bize çocuklar açıcından karnenin ne denli önemli olduğunun ispatıdır aynı zamanda. Bunun içindir ki e-okul sisteminin öğretmenler, öğrenciler ve veliler üzerinde büyük bir etkisi vardır.
İşte size e-okul veli bilgilendirme sistemi ile ilgili çok değerli bilgiler içeren bir site. Israrla tavsiye edeceğimiz bu site sizin için evinizin sürekli bir misafir olacağa benziyor.

İşte size eokul sitesi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder